İZMİR / KARŞIYAKA - Metin Aşıkoğlu Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yılı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz 8/E sınıfı öğrencisi  Zeynep Doğan 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında düzenlenen  şiir yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklâl Mücadelemizin tüm kahramanlarını ve "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!" diyen büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Mrt

Deneyap Teknoloji Atölyelerinin öğrenci  seçme süreci E-sınav aşaması, Çevrimiçi Eğitim ve Görev Tamamlama aşaması, Uygulama sınavı olmak üzere üç aşamadan oluşmaktadır.

Son başvuru tarihi: 25 MART 2024

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Fizyoterapist ve Diyetisyen desteği ile 102 öğrenci ve 8 öğretmene Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Beslenme konulu  seminer gerçekleştirilmiştir. İşbirliği ve katkıları için Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte planlanan 'Akran Zorbalığı' konulu seminer 22/02/2024 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. İlçe Sağlık Müdürlüğü psikologları tarafından 9 öğretmen, 255 öğrencimizin katıldığı seminerde davranışlar, ilişkiler, kişisel sınırlar,... vb. üzerinde durulmuştur. İşbirliği ve katkıları için Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

21 Şubat 2024 tarihinde Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'ne gezi düzenlenmiştir. Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Genel Müdürlüğü'ne ve tanıtım ekibine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 8/D sınıf öğrencisi Ayşe Vesile YETGİN Ritmik Cimnastikte İzmir İl 1.si,Lobut aletinde İzmir il 1.si ve  Kurdele aletinde yine İzmir İl 1.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından planlanan 15/02/2024 Perşembe tarihinde İzmir Atatürk Gezisi ile 8. sınıf öğrencilerimiz üst öğrenim kurumları hakkında bilgilendirilmişlerdir. Ev sahipliği için Atatürk Lisesine  teşekkür ederiz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü kapsamında Sıfır Atık Yarışmaları düzenlenmektedir. Sıfır Atık konusunda sanatsal, özgün eserler, proje fikirleri ve iyi uygulamaları içeren yarışmalar düzenlenmektedir.

Son başvuru tarihi: 26 Şubat 2024

Ödül tarihi: 30 Mart 2024

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 05/02/2024 Pazartesi günü saat 15.30'da  okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Şbt

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
TEKNOFEST 2024'te Eğitim Seviyesine Göre Başvuru Yapabileceğiniz Yarışmalar görsellerde mevcuttur.
Son başvuru tarihi: 20 Şubat 2024